Om e-vita

e-vita AS er et norsk IT selskap med et stort dedikert miljø innen portal- og prosessløsninger. Vi leverer virksomhetsportaler og saksbehandlingsløsninger basert på standard programvare, iKnowBase Enterprise CMS. I tillegg tilbyr vi konsulenttjenester med spisskompetanse innenfor brukeropplevelse, prosjektledelse, rådgivning, systemutvikling, integrasjon, database og forvaltning.

e-vita ble etablert i 1999 og er fra 01.10.13 100 % eid av Acando AS.

e-vita har i dag 61 ansatte og vi holder til i Oslo Sentrum, Tordenskioldsgate 8-10.

e-vita har gått med solide overskudd siden oppstart og selskapets økonomiske stilling er meget god. I 2013 oppnådde e-vita en omsetning på 72.2 MNOK og et resultat før skatt på 4,8 MNOK.

Oracle spesialiseringer

e-vitas konsulenter er høyt sertifiserte og vi har et sterkt teknologi- og kunnskapsfokus. Vi har et ledende miljø i Norge på Oracle Fusion Middleware og var første Oracle Specialized SOA Partner i Norden. I tillegg er vi Specialized Partner på Database og Application Grid. Både i 2011 og 2013 ble kåret til "Oracle Middleware Partner of the Year Norway".

Oracle logo

Kaizit

Kaizit AS ble etablert i 2009 og er et søsterselskap til e-vita AS. Selskapet har hovedkontor i Hammerfest.

Kaizit utvikler nettbaserte datatjenester (Software as a Service) for prosjektsamhandling og ledelse. Vår visjon er at KAIZIT bidrar til å skape attraktive organisasjoner - ”Always at your best”.

Vi har siden 2009 jobbet i nært partnerskap med Norges Skiforbund og Innovasjon Norge for å utvikle en SaaS portal for porteføljestyring, samhandling og kunnskapsdeling. Innovasjon Norge støtter oss videre i vår internasjonale satsning mot industri og shipping markedet.

Vi benytter kun det beste av det beste på teknologi, vi kjører all drift av løsningen hos Amazon og benytter iKnowBase og Oracle som preferert teknologileverandør på database og mellomvare.