Jobb hos oss

e-vita har en økende oppdragsmengde og søker flere dyktige mennesker som ønsker å jobbe med prosess- og portalløsninger. Våre hovedsatsningsområder er innenfor områdene virksomhetsportaler, Enterprise 2.0 og prosessintegrasjon, basert på Oracle, Java og SOA teknologi.

Vi tilbyr et meget godt fagmiljø der alle er opptatt av å dele og hjelpe hverandre til å lykkes. Vi har et godt sosialt miljø og legger vekt på å skape balanse mellom jobb og fritid.

e-vita jobber med spennende prosjekter hos krevende kunder. Vi er ofte engasjert i utfordrende og virksomhetskritiske leveranser med høy synlighet hos kundene. Du vil jobbe med mange ulike spennende kunder, prosjekter og problemstillinger.

En jobb i e-vita innebærer en hverdag med et sterkt fagmiljø. Som konsulent i e-vita vil du:

  • Realisere krevende virksomhetsportaler og prosessforbedringer
  • Jobbe sammen med flinke og meget erfarne fagfolk
  • Få faglige utfordringer og store utviklingsmuligheter
  • Møte et uformelt, trivelig og godt arbeidsmiljø
  • Ha en fleksibel arbeidstid

Interessert? Ta kontakt med Marianne Røgeberg på tlf: 902 60 813 eller på jobb@evita.no.

Ved siden av CV ønsker vi gjerne at du forteller litt om hva du aller helst skulle ønske å jobbe med fremover.

Olve Slind, portalkonsulent

ONS.jpg

Olve Slind er konsulent i e-vitas SOA team og har vært ansatt i 9 år. En av grunnene til at Olve trives så godt i rollen som konsulent i e-vita er at det gir han mange utfordringer og teknologiske problemstillinger.

Les hele intervjuet

Karianne Hoel, prosjektleder

KHO.jpg

Karianne Hoel jobber som seniorkonsulent i Team Rådgivning og Prosjektledelse (ROP) og har lang fartstid i e-vita. Hun har vært ansatt siden høsten 2001 og trives veldig godt i selskapet.

Les hele intervjuet

Lena Bjørkli, interaksjonsdesigner

LBJ.jpg

Lena Bjørkli er interaksjondesigner i e-vitas Enterprise 2.0 team, og har jobbet i e-vita i 5 år. Hun trives godt med den variasjonen og utfordringene jobben gir henne.

Les hele intervjuet