Vi jakter på fremtidens talenter i Donald Duck & co

I årets påskeutgave av Donald Duck & co har vi valgt å gjøre noe helt nytt i Norge: Vi rykker inne en stillingsannonse der vi søker etter fremtidens talenter!

Vi opplever sterk vekst og i et stramt arbeidsmarked er det stor kamp om talentene. Vi håper med dette å tiltrekke oss flere gode IT-hoder. 

Selv om e-vita er i vekst og har markedsledende kompetanse på Oracle mellomvare og nye mobile plattformer, er konkurransen mot etablerte internasjonale merkevarer ekstra hard.

- Når arbeidsmarkedet er stramt, opplever vi at Finn forsterker utfordringene, derfor prøver vi noe utradisjonelt. Både for å vise oss fram til de som ikke kjenner oss fra før, og hvem vet – kanskje vekke interesse hos noen IT-helter i neste generasjon også, sier administrerende direktør Frank Rognstad i e-vita.

Påskenummeret 2012 av Donald Duck

 

Å annonsere i Donald viser evnen et norsk selskap har til å handle innovativt for å bygge team på arbeidsplassen, sammenlignet med en stor internasjonal matriseorganisasjon. e-vita følger opp stillingsannonsen med en påskekrim på selskapets nettsider og en kampanje på sosiale medier.

Les vår påskekrim her.

- e-vita hjelper sine kunder med innovativ bruk av IT. Når de bruker Donald som annonsemedium viser de evne til å tenke utradisjonelt også for egen del, sier salgsdirektør Bård Gullik Hagen i Egmont Serieforlaget. 

- I tillegg til at de fremstår som et morsomt sted å jobbe, legger han til.

Donald har i størrelsesorden 200 000 voksne lesere per utgave, noe som er omtrent like mye som VG helg. Påskeutgaven er et av årets mest populære utgivelser, og som annonsør har e-vita stor eksklusivitet.

- Donald er undervurdert som annonsemedium mot voksne – særlig IT-folk. Man trenger ikke å se lenger enn til Donaldistene på Blindern som er aktive den dag i dag for å se det, sier Rognstad. 

Påskenummeret av Donald Duck er i salg fra og med fredag 30.03.12. 

Vedlegg

Stillingsannonse_Donald_Duck_påsken_2012